TROFEJI GAJŠEKU I ŠOŠKIĆU

0

Na slici: pobednici u kategoriji dubla (Miodrag Maletić i Srđan Šoškić) u društvu sa koleginicom Mirom Bain

Na teniskim terenima “Studio 1” na Košutnjaku održano je tradicionalno prvenstvo novinara Srbije, u dve kategorije ( mladji seniori i seniori) kao i prvenstvo u igri dublova.  Organizator, Tenis pres klub  i  TK Studio 1  ponovo su opravdali ulogu dobrih domaćina, a podelom pehara najuspešnijim i prigodnim koktelom završeno je prvenstvo u nedelju uveče.
U konkurenciji seniora ponovo je trijumfovao Čedomir Šoškić, treći put u poslednja tri održana prvenstva, savladavši u finalu deset godina mladjeg Gradišu Katića, rezultatom  9:4. Interesantno je napomenuti da su ova dva rivala bila u finalu i prethodna dva turnira, ali je uvek za nijansu bio bolji Čedomir Šoškić. Treba istaći da su do polufinala stigla dva veterana  Siniša Stojanović ( izgubio od Šoškića) i Zoran Predić ( izgubio od Katića), pokazavši zavidan nivo igre, obzirom da su obojica odavno u šestoj deceniji života.

Mladji seniori po običaju su imali žestok turnir, ali se osećalo odsustvo dva –  tri najkvalitetnija i na rang listama najbolja igrača (Miklja, Bošković, Pralica, Višković) jer su svi bili zauzeti prenosom finalnih borbi ovogodišnjeg Vimbldona.   U takvoj konkurenciji Aleksandar Gajšek (Studio B) nije imao pravog konkurenta i lagano se prošetao do pobedničkog pehara, mada treba istaći dobre igre Igora Jovanovskog i Dragana Ilića.


U igri parova prošlogodišnji pobednici Čedomir Šoškić i Miško Nešović nisu odbranili titulu. U finalu od njih su bili bolji M.Maletić i S.Šoškić, rezultatom 9:7 !


Na kraju, u konkurenciji koleginica ( 12 učesnica) najbolja je bila Danica Kilibarda, ali su odličan utisak ostavile Mira Bain, Minčić i Panajotović.

Podeli.

O autoru

Komentari su isključeni.