TK SIRMIJUM DOMAĆIN PET GODINA

0

                      Potpisani Ugovori za narednih pet godina sa teniskim klubovima

                                      TK SIRMIJUM DOMAĆIN PET GODINA

                           U protekla tri dana potpisana su dva Ugovora, koja definišu domaćina naših prolećnih i jesenjih turnira u narednih pet godina. Ugovori veoma precizno definišu datum odigravanja našeg prvenstva,  kao i broj terena za takmičenje, a ono što je najvažnije Tenis pres klub je ovim  dogovorima terene dobio besplatno.

                           Kada je u pitanju prolećni turnir TK Sirmijum iz Sremske Mitrovice je domaćin takmičenja u sledećih 5 godina, zaključno sa 2028 godinom, i to sa vrlo preciznim datumom, poslednjeg vikenda u Maju mesecu.  Ugovor su potpisali, u ime TK Sirmijum predsednik kluba Branko Ćirić, dok je u ume TPC  to učinio Čedomir Šoškić, predsednik.

                            Što se tiče jesenjeg turnira, domaćin sledećih 5 godina biće TK Klasik iz Beograda, ulica Gramšijeva 11, i turniri će se igrati poslednjeg vikenda u septembru mesecu.U ime TK Klasik Ugovor je potpisao Milan Slavković, inače dugogodišnji predsednik Teniskog saveza Beograda i član Upravnog odobora Teniskog saveza Srbije.

  • U protekle četiri decenije, koliko već traju naši turniri,uvek smo se snalazili i u poslednji čas odredjivali gde će se igrati, što mnogima nije odgovaralo. Na ovaj način nepoznanice nema, daleko unapred se zna i datum i vreme  našeg turnira, pa kolege mogu da usklade svoje obaveze i aktivno uzmu učešće na našem takmičenju – rekao je Siniša Stojanović, Generalni sekretar TPC.
  • Inače, Tenis pres klub ove godine proslavlja 40 godina od osnivanja sekcije pri Udruženju novinara Srbije i 40 godina od odigravanja prvog turnira, i to je tradicija koju treba da negujemo i svakako sačuvamo.

 

Podeli.

O autoru

Komentari su isključeni.