Svetsko prvenstvo novinara u Mađarskoj. Kapošvar domaćin.

0

Svetsko prvenstvo novinara u Mađarskoj.

Kapošvar domaćin

Koleginice i kolege,
Od našeg člana Bate Janjića dobio sam obaveštenje o Svetskom prvenstvu novinara – tenisera. Prenosim njegov tekst u celosti. Prijave za ekipu Srbije na mail: s100janovic@gmail. com. Pojedinačne prijave, direktno organizatoru, nisu moguće po Statutu AITJ.
Tekst:
Siniša, imam najsvežije vesti. Sve je poznato. Prvenstvo će biti organizovano u Kapošvaru (Mađarska) od 4.do 10.septembra. Dolazak je u nedelju popodne,a odlazak u subotu prepodne. Igra se na 8 igrališta + 2 pokrivena terena u slučaju kiše.Turnirski mečevi završavaju u petak.

Kažu:stari grad je izuzetno lep i sa fantastičnom atmosferom. Naš hotel je na glavnom trgu i tu će biti smešteni svi učesnici. Tereni su udaljeni 500-600 metara od hotela. Ručak je u malom restoranu 10 metara od terena, a večernji program biće poznat kasnije.
Evo sada ono najvažnije:
Cena: 270 evra + AITJ članarina 30 evra
Rok za prijave: 22.juli.
U prijavi napisati: ime i prezime, godina rođenja, media, sami ili sa pratiocem, jednokrevetna ili dvokrevetna soba (doplata za jednokrevetnu sobu je 30 evra, 5 evra dnevno).Napomena: ima samo 15 jednokrevetnih soba)
Obavezno naznačiti kojim prevozom stižete (auto ili avion).
Kontakt adresa:karoly.avar@gmail.com
VAŽNO: prvenstvo u Mađarskoj biće organizovano na bazi našeg interesovanja. Ako do 22.jula ne bude prijavljen dovoljan broj učesnika neće ga ni biti. Što više ljudi u različitim kategorijama biće bolje i za budućnost naših susreta.
Pozdrav svima !

 

O autoru

Komentari su isključeni.