SEDMA SILA ZAUZIMA KOŠUTNJAK !

0

Raspored igranja – SUBOTA 

Zreb – 50 SINGL

Zreb + 50 SINGL

Zreb pocasni clanovi

DUBL KONKURENCIJA

DAME +ŻREB – SINGL

Od petka do nedelje ( 14. – 16. jun) na terenima TK Studio 1 u Košutnjaku igra se tradicionalno prolećno prvenstvo u kategorijama singla ( 50  minus i plus) kao i u konkurenciji dublova. Ovoga puta, za razliku od prethodnih godina, kolege će birati partnera u dublu,jedini uslov je da zbir godina dvojice dubl partnera ne sme biti ispod  80 godina.

Pored našeg tradicionalnog turnira, uporedo u organizaciji Tenis pres kluba igraće se i turnir počasnih članova u singlu.

Turnir počinje u petak u 10 časova, finalni mečevi predvidjeni su u nedelju posle podne. Koktel i svečano proglašenje najboljih je u 19 časova u kafeu TK Studio 1.

Treba istaći da je prema broju prijava ovo najmasovniji turnir novinara ikada održan, jer u četiri kategorije i igri dublova  više je  od 60 igrača, što je znak da tenis medju kolegama stiče sve veću popularnost.  Žrebanje je obavljeno u sredu u 18 časova u prostorijama Teniskog saveza Srbije, uz prisustvo stručnih ljudi koji su koristeći važeće rang liste postavili nosioce, a zatim pristupili izvlačenju turnirskih brojeva i imena i prezimena takmičara u sve tri prijavljene kategorije.
U kategoriji preko 50 godina zbog većeg broja prijavljenih čak šestorica kolega igraće pretkolo, u konkurenciji ispod 50 godina samo su prva dva nosioca (Miklja i Gajšek) slobodni u prvom kolu, dok su na turniru počasnih članova osmorica prvih nosilaca (žreb 32) slobodni u prvom kolu.

Zbog velikog broja učesnika, zgusnutog rasporeda takmičenja satnica je napravljena unapred kako bi svi imali dovoljno vremena da se prilagodite programu.

Žreb za turnir dublova biže napravljen u subotu u 12 časova, do kada je prijavljivanje. Dublovi se mogu prijaviti Siniši Stojanoviću na licu mesta u subotu, do početka žrebanja.

Ukoliko se za turnir u ženskoj kategoriji prijavi dovoljan broj učesnika (8) biće održan i taj turnir.   Ukoliko odziv bude slabiji, turnirski odbor će na licu mesta doneti odluku kako da se organizuje igranje (takmičenje) koleginica koje su se prijavile.

NAPOMENA:   Raspored igranja svim igračima biće poslat mejlom  i objavljujemo ga na zvaničnom sajtu Tenis pres kluba  Svako zakašnjenje na meč duže od 15 minuta AUTOMATSKI  POVLAČI SUSPENZIJU  I ISKLJUČENJE  SA TURNIRA !  ( BEZ OBZIRA NA RAZLOGE ZAKAŠNJENJA).

Molimo kolege da dobro prouče raspored igranja, nikakvih promena više nema, svi takmičari su upoznati istovremeno i imaju vremena da se prilagode.

Srećno na prestojećem takmičenju,

Tenis pres klub

Podeli.

O autoru

Leave A Reply