NIKOLIĆ SRUŠIO TRNAVCA

0

Ivan Tomić posle pobede protiv Zorana Mirkovića zadovoljan
napušta teren.

Savo Milošević je posle pobede protiv Bričića (SBB) pažljivo
pratio igru sledećeg rivala Vlade Nikolića

Najveće iznenadjenje prvog dana priredio je Vlada Nikolić

 

Prvi dan turnira u Košutnjaku doneo je nekoliko zanimljivih okršaja, medjusobne dvoboje bivših fudbalera-internacionalaca ( Tomić – Mirković, Ćirić – Bolić,Petrić – Mirković…) ali i prvo veće iznenadjenje, jer se u gledalište već preselio četvrti nosilac VišeslavTrnavac,koji je izgubio meč protiv bivšeg fudbalera Vlade Nikolića ( 6:9).
Ostali nosioci grupa nisu imali milosti pa je tako u žrebu POČASNIH ČLANOVA Dragan Ćirić već stigao do četvrtfinala lakom pobedom protiv Dražena Bolića (9:1), kao i Ivan Tomić koji je u derbiju kola savladao Zorana Mirkovića (9:3)

U konkurenciji novinara iznenadjenja nije bilo. U kategoriji plus 50 Danko Vasović i Čedomir Šoškić kao najveći favoriti nisu dozvolili iznenadjenje, mada je Vasović tek u finišu slomio otpor upornog i sve boljeg Nenada Marjanovića (9:7). U mladjoj kategoriji ( 50 minus) Igor Miklja i Milan Bošković takodje nisu imali većih problema da se plasiraju u sledeću rundu i tek od danas nastaju prave borbe za ulazak u polufinale.
U subotu startuje turnir dublova, kao i turnir dama, a svi polufinalni okršaji predvidjeni su za nedelju pre podne. Finala u svim kategorijama igraju se u 17 časova, svečano proglašenje najboljih odmah posle završetka finalnih borbi, uz dodelu pehara i koktel.

Podeli.

O autoru

Komentari su isključeni.