Na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu

0
Prva dama Kanade
veliki fan teniske igre
Mila Pivnički Mulroney, jedna od najbogatijih i najuticajnijih žena sveta, dugo godina  bivša prva dama Kanade, na Sajmu knjiga u Beogradu promovisala je knjigu posvećenu njenoj porodici. Na promociji, kojoj je prisustvovalo više uglednih zvanica, posebno zadovoljstvo  Mila je imala u susretu sa  piscem kapitalne monografije  „Tenis bez granica“  Čedomirom Šoškićem, koji je slavnoj gošći poklonio jedan primerak svoje  knjige.
„Uživam u tenisu, igram ga, mog  muža Brajena upoznala sam na teniskom terenu davne 1972 godine…   Tenis je nešto što mi je  obeležilo život.  Monika Seleš je moja draga prijateljica, pratim rezultate igrača sa ovih prostora, radujem se da ću imati ovakvu knjigu u mojoj biblioteci.“
Mila Pivnički je u ovom trenutku već u avionu za Montreal, brojne obaveze ne dozvoljavaju da ima puno slobodnih dana i uživa u gostoprimstvu zemlje iz koje potiče, ali je obećala da će uskoro ponovo posetiti Srbiju. Tada će Mila Pivnički Mulroney biti drag gost Tenis pres kluba Srbija, a novi susret biće upriličen na tenis terenu gde će biti odigran i revijalni meč između nekadašnje prve dame Kanade i našeg predsednika  Šoškića.

O autoru

Komentari su isključeni.