Jesenje prvenstvo novinara Srbije 2014. – žrebovi

0
Tradicionalno prvenstvo novinara tenisera „Jesen 2014“ održaće se ovog vikenda (4. i 5. oktobar) na terenima TK Smeč u Višnjičkoj banji (kao i prošle jeseni).
Turnir će se igrati u kategorijama singl -50, singl +50, dublovi, dame (open), kao i turnir počasnih članova. Propozicije su standardne. Igra se do devet gemova, a u slučaju rezultata 8:8 igra se tajbrejk do sedam.
Svi učesnici turnira plaćaju kotizaciju od 500 dinara.
U svakoj kategoriji za pobednika i finalistu predviđeni su pehari, a organizator obezbeđuje lopte „Slezinger“.
Biće održan i turnir počasnih članova Tennis Press kluba u kome će snage odmeriti između ostalih Savo Milošević, Zoran Mirković, Dragan Gagi Jovanović, Dragan Ćirić, Gordan Petrić…
Da bi takmičenje, a i druženje bilo potpuno potrudio se domaćin i vlasnik kluba Miško Nešović koji će za sve učesnike turnira i goste u nedelju napraviti specijalitet kuće – gulaš.
žrebovi
 U subotu (04.ktobra) u  9 časova  kreće jesenji šampionat Tenis pres kluba, na terenima TK Smeč. U prilogu ovog dopisa šaljemo kompletan raspored igranja na četiri terena, uz napomenu da se  posle četvrte serije  turnir nastavlja na šest terena istovremeno, što znači da svi prijavljeni takmičari  za turnir  koji nisu obuhvaćeni rasporedom od 09,00  – 12,00 moraju biti najkasnije do  11,45 kako bi se turnir nesmetano odvijao dalje.Važna napomena:Kašnjenja se neće tolerisati, moramo poštovati propise i tudje vreme, tako da 15 minuta nakon predvidjenog vremena igrač koji nije prisutan (bez obzira na razlog) više neće biti u turniru.
Ukoliko se meč ne održi zbog nedolaska jednog od protivnika, odmah na teren igra se sledeći meč po rasporedu, tako da su svi takmičari dužni da budu najmanje pola časa pre predvidjenog roka.

O autoru

Komentari su isključeni.