Jesenje prvenstvo 2019 – Berić najuspešniji

0
Aleksandar Beric najuspesniji
Na terenima teniske Akademije Obradovic na Adi Ciganliji zavrseno je Otvoreno prvenstvo novinara tenisera. Najuspesniji takmicar bio je Aleksandar Beric iz Sremske Mitrovice koji je osvojio prvo mesto u dubl i mix kombinaciji, a u finalu singla porazen je od imenjaka, Gajseka u veoma uzbudljivom i neizvesnom mecu i to u tajbrejku.
Kod dama najuspesnija je bila Jelena Stamatovic koja je veoma ubedljivo savladala sve protivnice u singl konkurenciji, pa i u  finalu Tamaru Simic,  dok je u mix dublu trijumfovala u paru sa Miodragom Batom Babovicem.
Po izuzetno lepom vremenu na Adi se okupilo preko 25 novinara i novinarki. Steta sto su zbog obaveza na poslu i u privatnom zivotu izostali visestruki sampioni Ceda Soskic, Branko Ciric, Miodrag Maletic, Nebojsa Viskovic, Branislav Pralica… No, i pored izostanka asova borbe su bile zanimljive, neizvesne i kvalitetne. 
U izuzetnom ambijentu kafanice „Bakara“ uz rostilj prepricavale su se dogodovstine sa i oko terena za vreme turnira. Na kraju su podeljeni pehari najuspesnijima po kategorijama.
Rezultati: 
Singl (muskarci – polufinale): Aleksandar Beric – Dragan Ilic 9:0; Aleksandar Gajsek – Kiki Lesandric 9:3. Finale: Aleksandar Gajsek – Aleksandar Beric 9:8 (5).
Singl (dame – polufinale): Jelena Stamatovic – Jadranka Plavsic 7:3; Nevena Simic – Danica Kilibarda – Jevtic 7:4. Finale: Jelena Stamatovic – Nevena Simic 7:1.
Dubl (muskarci – polufinale): Aleksandar Gajsek/Kiki Lesandric – Igor Puric/Bata Babovic 9:2; Aleksandar Beric/ Sasa Ljuboja – Vladimir Bucalovic/Srdjan Soskic 9:3. Finale: Aleksandar Beric/Sasa Ljuboja – Aleksandar Gajsek/Kiki Lesandric 9:2.
Mix dubl polufinale: Aleksandar Beric/ Jadranka Plavsic – Sinisa Stojanovic/TeodoraMincic 9:0; Bata Babovic/Jelena Stamatovic – Sasa Ljuboja/Nevena Simic 9:2.
Finale: Bata Babovic/Jelena Stamatovic – Aleksandr Beric/ Jadranka Plavsic 9:8 (5).
Podeli.

O autoru

Komentari su isključeni.